O nas

»Misli globalno, deluj lokalno.«

Besede, ki v trenutni situaciji močno pridobivajo na pomenu. Da bi zaščitili, kar je domačega, ljudje pričenjamo z razmišljanjem, ki nam še ne dolgo nazaj ni bilo tako blizu. Ker smo bili, smo in ne vemo, kako dolgo še bomo, omejeni na gibanje znotraj občine, smo pričeli z odkrivanjem skritih kotičkov domačega kraja, lokalnih dobrot ter poglobili odnose znotraj družine. Na kratko, imeli smo čas za to, kar v življenju res šteje.

Zato sva se mamici s Koroške odločili, da lokalne dobrote predstaviva in pripeljeva gospodinjstvom na dom. V spletni trgovini Domača Košta želiva združiti ponudbo lokalnih kmetij. Spletna stran vsebuje pridelke in izdelke izpod rok koroških pridelovalcev, ki jih želiva predstaviti širši javnosti. V spletni trgovini so združeni domači izdelki, za katere organizirava tudi dostavo po Koroškem.

Vsebino spletne trgovine bova vseskozi dopolnjevale. Ponudba bo vsekakor močno odvisna od letnega časa in razpoložljivosti izdelkov. Dolgoročno želiva združiti čim več pridelovalcev hrane s Koroške ter njihove izdelke pobližje predstaviti.